Papirol

O nas

papirol

Kakovost in tradicija

Smo majhno, sodobno orientirano proizvodno podjetje s 30-letno tradicijo poslovanja, ki uvaja ekološki koncept proizvodnje ter prodaje papirnatih vrečk, ovojnih, pekovskih, aranžerskih in nekaterih drugih vrst papirja ter celofana.

Z vedno novo, pestrejšo in kvalitetnejšo paleto proizvodov si prizadevamo h krepitvi pridobljenega gospodarskega ugleda na podlagi poštenega poslovnega obnašanja.
Poslovnim partnerjem želimo vedno znova ustreči pri vsaki še tako majhni želji, prilagajamo se povpraševanju, dogovorjeno pa vestno spoštujemo..

Proizvodno prodajni program

Naša prodajna paleta je namenjena vsem, ki v želji, da bi prodajali dobro blago v privlačni ekološki embalaži, pri nas naročajo na veliko ali na malo, na bazi specifičnih želja ali na osnovi splošne ponudbe, ki jo tvorijo:

Ponudba in prodaja

Z navedenimi proizvodi želimo pritegniti k poslovnemu sodelovanju podjetja pekarske, slaščičarske, sadjarske, cvetličarske stroke; male, srednje in velike trgovine različnih prodajnih smeri – skratka trgovske skupine, ki želijo svoje prodajne artikle (kot npr. prehrambene izdelke, tekstilije, kozmetiko, modne dodatke, bižuterijo, zdravila in drugo) izročiti kupcu z vso poslovno pozornostjo in uspešnostjo.

Odločite se za boljšo
embalažo!

Odločite se in povprašajte pri nas po dodatnih informacijah, nasvetih, vzorcih. Storite to zase, za svoje sedanje in bodoče kupce. Mi smo vam na razpolago za vsa željena pojasnila in informacije od ponedeljka do petka med 8. in 14. uro na sedežu našega podjetja, na naših telefonskih številkah ali povprašajte po elektronski pošti.

Preradovičeva ulica 22,
2000 Maribor.
+ 386 2 42 00 887
+ 386 31 680 230